Újdonság Eladó Tenyésztett Kellékek
Képek-Videók Orvosi tanácsok Fórum E-mail Linkek

1971-ben kezdtem madarászni. Gyermekkoromban már érdekeltek a különböző madár fajok. E madarak rendkívüli intelligenciája az emberhez való kötődése és változatos színezete megragadott. Mint minden madarászt, a hullámos papagáj fertőzött meg, mert az első pár hullámos 1 hónapon belül tojt 5 tojást, és ebből 5 fióka született.

Ezen fellelkesülve vettem egy pár énekes papagájt és hamarosan azoknak is született 4 fiókájuk. Ezek után a folyamat megállíthatatlanná vált egyre több és több madarat vásároltam. A kudarcok és sikerek közepette elértem álmom.

Különböző tenyésztői versenyeken jelentős sikereket értem el. A ranglétrát végig járva először mester, bronz- ezüst- aranykoszorús mestertenyésztői címet nyertem, de a legnagyobb elismerést számomra a Gyémántkoszorús Mestertenyészői cím jelentette 2001-ben.


32 év alatt sikerült kialakítanom egy számomra csodálatos állományt és a feleségem támogatásával, segítségével életünk részévé vált a fiókanevelés. A család valamely tagja mindig otthon tartózkodik, mert a fiókaetetés kétóránkénti elfoglaltságot jelent. Ez nem teher számunkra, hiszen madaraink, ezáltal lesznek szelídek és kezesek.

Jelenleg több mint 30 fajta található tenyészetemben. Ezek kis, közép és nagy papagájok.

CyberLand Design Studio Vissza a főoldalra